it in Twente

Een sterke ondernemersgeest is verankerd in de Twentse identiteit. Daarom lanceren we samen met onze ambassadeurs ‘Make it in Twente’: de weg naar een gloednieuw platform waar talenten, (young) professionals, bedrijven en ondernemers samen verder komen. Je vindt er vacatures, de match met jouw droombaan, nieuwe werkgever of werknemer die jouw toekomstdromen waarmaken.

Laat je inspireren door Nienke, Mick, Libera, Tim en Jennyca en schrijf je in op ons Job- en Bedrijvenportal!

Jennyca is aanstaand jurist en ambitieuze jongeren-voorvechter.

Met haar selectie voor de ROC Uitblinker-verkiezingen bleek al dat Jennyca een buitengewone student is. Zo heeft ze niet alleen aandacht voor haar studie en toekomstige carrière, maar ook voor het welzijn van anderen. Haar ambitie advocaat te worden onderstreept dit.

Jennyca haar roots liggen op Haïti, wat haar een uniek perspectief geeft op de uitdagingen voor jongeren in de (West-Europese) samenleving. Zodoende fungeert ze als stem voor hen die zich niet kunnen laten horen en zet ze zich in voor jongeren middels vrijwilligerswerk bij verschillende organisaties.

Meet our ambassadors

Mick
Tim
Jennyca
Libera
Nienke
Companies we work with
Upcoming events

Geloof ons, deze events wil jij niet missen! Van netwerkborrels tot inspirerende conferenties: je vindt zeker iets wat jou een duwtje in de rug geeft. Blijf op de hoogte van de nieuwste events en vergeet jouw persoonlijke highlights niet in je agenda te noteren!

Sign up for our events
Op dit moment staan er geen events gepland.