it in Twente

Een sterke ondernemersgeest is verankerd in de Twentse identiteit. Daarom lanceren we samen met onze ambassadeurs ‘Make it in Twente’: de weg naar een gloednieuw platform waar talenten, (young) professionals, bedrijven en ondernemers samen verder komen. Je vindt er vacatures, de match met jouw droombaan, nieuwe werkgever of werknemer die jouw toekomstdromen waarmaken.

Laat je inspireren door Nienke, Mick, Libera, Tim en Jennyca en schrijf je in op ons Job- en Bedrijvenportal!

Tim is talent-speurneus en liefhebbende vader.

Tim werkt bij een ICT-dienstverlener. Bij zijn werkgever is Tim als Talent Hacker verantwoordelijk voor de in- en doorstroom van talent. Door te zorgen dat zowel nieuwe als huidige collega’s allemaal in de juiste functie werken, wordt al het talent optimaal ingezet. En daar krijgt hij dan weer energie van.

In zijn vrije tijd brengt Tim graag tijd met zijn gezin door in zijn geboorte- en woonplaats Enschede. Daarbij is hij regelmatig in de Grolsch Veste te vinden met vrienden. Van voetbalwedstrijden tot concerten: Tim weet hoe hij tot ontspanning komt!

Meet our ambassadors

Mick
Tim
Jennyca
Libera
Nienke
Companies we work with
Upcoming events

Geloof ons, deze events wil jij niet missen! Van netwerkborrels tot inspirerende conferenties: je vindt zeker iets wat jou een duwtje in de rug geeft. Blijf op de hoogte van de nieuwste events en vergeet jouw persoonlijke highlights niet in je agenda te noteren!

Sign up for our events
Op dit moment staan er geen events gepland.