it in Twente

Een sterke ondernemersgeest is verankerd in de Twentse identiteit. Daarom lanceren we samen met onze ambassadeurs ‘Make it in Twente’: de weg naar een gloednieuw platform waar talenten, (young) professionals, bedrijven en ondernemers samen verder komen. Je vindt er vacatures, de match met jouw droombaan, nieuwe werkgever of werknemer die jouw toekomstdromen waarmaken.

Laat je inspireren door Nienke, Mick, Libera, Tim en Jennyca en schrijf je in op ons Job- en Bedrijvenportal!

Nienke is een ervaren ondernemer en een echte Twentenaar.

Als CEO van Little Rocket helpt ze bedrijven waarde uit data te halen. De groei die Nienke bij haar team en klanten ziet, zijn voor haar een bron van inspiratie. Ze weet hoe belangrijk het is om uitdagingen aan te gaan en je daardoor te ontwikkelen.

Dat draagt ze daarom uit als professional. Deze geboren en getogen Tukker ontspant door tijd met haar gezin en familie door te brengen, af te spreken met vrienden en te sporten.

Meet our ambassadors

Mick
Tim
Jennyca
Libera
Nienke
Companies we work with
Upcoming events

Geloof ons, deze events wil jij niet missen! Van netwerkborrels tot inspirerende conferenties: je vindt zeker iets wat jou een duwtje in de rug geeft. Blijf op de hoogte van de nieuwste events en vergeet jouw persoonlijke highlights niet in je agenda te noteren!

Sign up for our events
Op dit moment staan er geen events gepland.