it in Twente

Een sterke ondernemersgeest is verankerd in de Twentse identiteit. Daarom lanceren we samen met onze ambassadeurs ‘Make it in Twente’: de weg naar een gloednieuw platform waar talenten, (young) professionals, bedrijven en ondernemers samen verder komen. Je vindt er vacatures, de match met jouw droombaan, nieuwe werkgever of werknemer die jouw toekomstdromen waarmaken.

Laat je inspireren door Nienke, Mick, Libera, Tim en Jennyca en schrijf je in op ons Job- en Bedrijvenportal!

Libera is gepassioneerd onderzoeker en hobbykok.

Als Assistant Professor  aan de Universiteit Twente, richt ze zich op het bestuderen van het menselijke hart en de ontwikkeling van nieuwe technologieën die dierproeven overbodig maken. Socrates’ uitspraak “I know that I know nothing” is haar drijvende overtuiging.

Maar er is ook leven buiten het werk. Op zaterdagochtend is Libera bijvoorbeeld op de befaamde markt in Enschede te vinden, waar ze allerlei groenten, vis en andere ingrediënten bij elkaar zoekt om overheerlijke maaltijden uit haar moederland Italië te bereiden.

Meet our ambassadors

Mick
Tim
Jennyca
Libera
Nienke
Companies we work with
Upcoming events

Geloof ons, deze events wil jij niet missen! Van netwerkborrels tot inspirerende conferenties: je vindt zeker iets wat jou een duwtje in de rug geeft. Blijf op de hoogte van de nieuwste events en vergeet jouw persoonlijke highlights niet in je agenda te noteren!

Sign up for our events
Op dit moment staan er geen events gepland.